Over ons 

WanderMind is ontstaan uit de wens om natuur, meditatie en wandeltochten samen te brengen in aansprekende programma's voor iedereen die ritme in de natuur via meditatie wil ervaren. 

Lees hier een interview met Bea en Kim door Claire's Mission

Met een no nonsense, authentieke en vriendelijke benadering biedt WanderMind geen wellness spiritualiteit.  WanderMind baseert zich op boeddhistische contemplatieve principes. WanderMind nodigt uit om te werken met de directe ervaring van mens-zijn. Een frisse en gedegen aanpak in een snelle, getechnologiseerde wereld waarin de verbinding met wie je van nature bent (soms) verloren lijkt te zijn.

WanderMind is een initiatief van Bea de Munnik en Kim Lokers. Beiden getrainde meditatiebegeleiders en langdurige beoefenaars in de Tibetaans Boeddhistische traditie Shambhala. Ze zijn opgeleid als meditatie instructeur, groepsbegeleider en trainer (o.m. mindfulness).

Bea de Munnik is ondernemende idealist. Op een plek waar zij zich kan verbinden met mensen, en mensen met elkaar, voelt zij zich het meest comfortabel.

Bea begeleidt sinds 10 jaar meditatie avonden voor jonge mensen, en zomerkampen met elementen van mindfulness voor kinderen.

In de natuur zijn is voor haar even noodzakelijk als ademhalen. WanderMind combineert haar passie voor natuur met die van mensen meenemen op onderzoek naar zichzelf.

Bea is actief als ZZPer in diverse sectoren. Ze werkt onder meer met mensen met een PGB in de thuiszorg; in theaterproductie; als host en als vrijwilligerscoördinator.

Ikebana Flower Creations projecten https://www.instagram.com/ike.flow/

Kim Lokers is een bruggenbouwer die van nature handelt met oog, oor, hart en hand vanuit een integrale visie op mens en samenleving. 

Natuur, meditatie en mindfulness zijn de basis voor haar (professioneel) handelen. 

Met WanderMind werkt ze met veel plezier samen met Bea aan verdere toepassingen daarvan om bij te dragen aan een betere wereld. 

Kim is opgeleid als sociaal gedragskundige, cultuurwetenschapper en MBSR trainer. Sinds het begin van haar loopbaan werkt ze in de kunsten aan inclusie bevorderende (participatie) projecten, onderzoek en kennisontwikkeling (life long learning) met en voor kunstenaars, het hoger onderwijs en diverse doelgroepen en werkvelden. 

Meer over Mindfulness MBSR/MBCT www.kimlokers.nl 

Foto: Johan van der Spek